OHSAS 18001

İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi

6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunuyla birlikte firmaların Ohsas 18001 belgesine ilgileri artmıştır. Ülkemizde isg faaliyetleri kişisel koruyucu donanımların kullanımını çağrıştırmakta ve geleneksel olarak ayrıca yapılması gereken iş olarak algılanmaktadır. İSG yönetim sistemiyle, çalışanlar, yönetenler ve denetleyenlerin rol ve sorumlulukları açık hale getirilerek çalışanların katılımını sağlayacaktır.

İşyerlerinde işlerin gerçekleştirilmesi sırasında, çeşitli nedenlerden kaynaklanan sağlığa zarar verebilecek kaza ve diğer etkilerden korunmak ve daha iyi çalışma ortamı sağlamak amacıyla sistemli ve bilimsel bir şekilde tehlikelerin ve risklerin belirlenmesi ve bu tehlikelere ve risklere yönelik önlemlerin alınması çalışmalarının gerçekleştirildiği yaklaşıma İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi denir.

Yavuzlar Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Yavuzlar Mühendislik ve Danışmanlık, 1989 yılında Kayseri' de Makine Mühendisi Sonda YAVUZ tarafından kurulmuş bir mühendislik ve danışmanlık şirketidir. 2013 yılında kurumların iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi ihtiyaçlarını tek elden çözmek için Yavuzlar İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezini kurmuştur. 2017 yılında işletmelerin tehlikeli madde güvenlik danışmanı ihtiyacını karşılamak için Yavuzlar Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığını kurmuştur.
Devamını Oku...

Bize Ulaşın

Bize Ulaşın

Hacısaki mah. Alpay sok. Lifos Tower İş Merkezi (Dünyam Hastanesi Arkası) A Blok Kat:2 No:3-4 Kocasinan / KAYSERİ Osgb Şube : Aşık Seyrani mh. Muammer Kocatürk cd. No:71/b Develi / KAYSERİ
0 (352) 320 01 23
0 (352) 320 44 11
0 (352) 320 44 00
yavuzlar_muhendislik@hotmail.com
info@yavuzlarisguvenligi.com.tr
Copyright © 2024 | Yavuzlar OSGB. Tüm hakları saklıdır.